Covor Piatra Naturala

Natura ne-a surprins
cu o varietate de culori de piatră

Atunci când alegeți, forma, culoarea și puritatea joacă un rol crucial.

Covor Piatra Naturala

Asiguram:
consiliere si consultanta tehnica, inca din faza proiectarii

Bazandu-ne pe experienta noastra de peste 18 ani in domeniul rasinilor si pe versatilitatea produselor noastre

Produse decorative
pentru un design unic

putem realiza obiecte decorative sau de mobilier avand
ca baza piatra naturala si rasinile GSC,

PREV
NEXT

Intrebari frecvente

Suprafata plana texturata a GSC se simte extrem de placut la mers. Textura asigura o suprafata complet antiderapanta indiferent daca suprafata este uscata sau uda.Structura deschisa a pardoselei  creeaza o senzatie calda si moale similara cu cea a unui covor.

Sistemul GSC poate fii turnat direct peste beton, metal, lemn sau peste gresie. Este solutia ideala pentru acoperirea pardoselilor sau a gresiei sparte sau crapate.

Da ,datorita thixotropiei materialului,acesta se poate aplica si pe suprafete verticale.

Pur si simplu curatati pardoseala GSC ca pe orice covor, cu un aspirator obisnuit. Scurgerile accidentale pot fii sterse cu un burete sau un mop si spalate cu o perie muiata in apa sau in detergent de uz casnic  pentru pardoseli.
Se recomanda ca pardoseala sa fie curatata temeinic la fiecare 12 luni folosind un aspirator cu spalare. Spalarea cu aburi nu trebuie folosita.

GSC este extrem de bine acceptata de animalele de casa – nu numai ca se pot elimina petele umede de pe pardoseala foarte usor,dar este si rezistenta la zgirieturi.Acest tip de pardoseala este ideala pentru animalele de casa

GSC este ideal pentru incalzirea in pardoseala. Pardoseala va retine caldura o perioada mai indelungata dupa ce caldura a fost oprita.

Nu ,datorita proprietatilor rasinilor din componenta sistemului,sistemul de pardoseli GSC nu prezinta posibilitati de fisurare sau exfoliere.Palierul de temperatura pentru care a fost conceput sistemul este de la -40gr C la +80gr C

Nu,indiferent de cantitatea de apa GSC nu va suferi deteriorari de nici un fel.

Poate dura citeva ore pentru a termina o bucatarie obisnuita. Dupa aceea nu se poate calca pe pardoseala cca. 12-24 ore in functie de temperatura.

Exista o paleta relativ mare de culori de piatra naturala .Putem incorpora margini, desene, logo-uri, inscriptii. Putem deasemenea incorpora „glitters”pentru a da pardoselii o stralucire aparte.

Grosimea sistemului GRAN STONE CARPET depinde de granulatia pietrei . La o granulatie de 2-3 mm grosimea va fii de cca. 8 mm, la 3-4 mm va fii de cca. 11 mm.

Nu, nu exista nici un fel de pierderi, GRAN STONE CARPET se mixeaza la fata locului in functie de suprafata de aplicat.Nu exista costuri suplimentare.

TOP