Covor Piatra Naturala

Natura ne-a surprins
cu o varietate de culori de piatră

Atunci când alegeți, forma, culoarea și puritatea joacă un rol crucial.

Covor Piatra Naturala

Asiguram:
consiliere si consultanta tehnica, inca din faza proiectarii

Bazandu-ne pe experienta noastra de peste 18 ani in domeniul rasinilor si pe versatilitatea produselor noastre

Produse decorative
pentru un design unic

putem realiza obiecte decorative sau de mobilier avand
ca baza piatra naturala si rasinile GSC,

PREV
NEXT

Covor piatra naturala

Natura ne-a surprins cu o varietate de culori de piatră. Dar numai anumite pietre sunt adecvate pentru realizarea covorului de piatră GSC. Din acest motiv, există o colecție GRAN STONE CARPET de pietre naturale, atent selectionate. Atunci când alegeți forma, culoarea și puritatea joacă un rol crucial. Dacă aveți solicitări speciale de culoare sau întrebări cu privire la granulometria pietrei, sunati-ne sau trimite-ne un mesaj.

Covor piatra naturala

Suntem o companie infintata in anul 2000,avand ca activitate importul,distributia si aplicarea sistemelor de pardoseli si hidroizolatii pe baza de rasini poliuretanice si epoxidice.

De a lungul acestor ani ,colectivul societatii noastre s-a stabilizat(o parte dintre noi fiind colegi de peste 10ani de zile),experimentat si specializat in vanzarea si tehnologia aplicarii rasinilor poliuretanice si epoxidice.

In urma experientei acumulate am dezvoltat o multitudine de sisteme pe baza de rasini.Printre acestea se numara si Gran stone carpet ,mix de granule de piatra naturala si rasina transparenta special conceputa pentru realizarea covorului de piatra.

Asiguram:

  • consiliere si consultanta tehnica inca din faza proiectarii
  • realizare design- model personalizat covor piatra naturala
  • masuratorile specifice aplicarii sistemului ales:umiditate,temperatura,rezistenta suport
  • livrarea materialelor necesare aplicarii sistemului ales
  • pregatirea suportului in vederea aplicarii sistemului ales
  • aplicarea sistemului ales in timpul si bugetul stabilit
  • garantia lucrarilor executate si a serviciilor post garantie

Navigati prin intermediul site-ului nostru pentru a afla informatii despre covoarele de piatra
grand-stone si   hermetic sunt proprietatea SC SUPREM CA SRL.

Covor piatra naturala

A.Curatarea pardoseli GSC aplicata la interior poate fii de doua categorii:

  1. Curatenia zilnica sau saptaminala.
  2. Curatenia periodica/ curatenia specifica.

In toate cazurile curatenia trebuie sa tina seama de modul in care este utilizata pardoseala  si de traficul la care este supusa aceasta.

CURATENIA ZILNICA SAU SAPTAMINALA

Se realizeaza cu un aspirator casnic dotat cu perie (dotare standard pentru toate aspiratoarele din comert).
Murdaria care se lipeste de pardoseala trebuie indepartata cu apa si un agent de curatare neutru pentru piatra sau pardoseli ceramice ce se gaseste in comert.
Petele rezistente pot fii indepartate individual manual. In acest scop este necesara folosirea unei perii de mana mediu dure si a apei calde si a unui agent de curatare. Atit concentratia cit si timpul de curatare depind de gradul de patare.
Pentru petele de chewing-gum si ceara recomandam folosirea unui aparat cu abur sau a unui spray de gheata.
Petele persistente ( vopsele, ruj, etc.) pot fii tratate cu alcool etilic sau cu alcool 70-80%, clatite cu apa calda si sterse bine cu un mop, burete sau aspirator pentru spalat.
NU folositi niciodata acetone sau substante pentru curatarea ojei
NOTA: dupa curatarea unei parti a pardoselii este necesara clatirea atenta cu apa calda a zonei si stergerea apei reziduale cu un mop , burete uscat sau cu un asipirator pentru spalat, imediat.

  1. CURATENIA PERIODICA.

Aspiratoarele cu spalare sint cele mai potrivite pentru Covoarele de Piatra Naturala GSC . Curatenia periodica are un rol foarte important si se va realize  o data la fiecare 6-12 luni,in functie de traficul la care este supusa pardoseala.
ATENTIE : NU recomandam folosirea aparatelor cu perii rotative sau a oricarui aparat cu facilitati de frecare. In cele mai multe cazuri acestea nu au destula putere de absorbtie pe de o parte ,iar pe de alta parte periile rotative vor freca particulele de mizerie umeda in pori si vor poliza suprafata pietrei ( efectul de abraziune umeda).
Daca in anumite zone sint pete foarte rezistente, puteti folosi apa calda cu un agent de curatare alcalin. Daca exista o scara de aciditate, trebuie sa folositi un agent usor acid( pe baza de otet).

SFAT GENERAL: Incercati intodeauna agentul de curatare daca este compatibil cu pardoseala inainte de al folosi.

AVATAJE IN COMPARATIE CU ALTE MODURI DE ACOPERIRE A PARDOSELII.

1COVOARE.
Covoarele traditionale absorb mizeria umeda sau lichidele ca un burete. Asta poate duce la aparitia unor pete ireparabile. Frecarea dura si folosirea agentilor de curatare poate duce la aparitia de urme. In fibre si in micropori este un mediu natural pentru mucegai, molii si praful casnic. Piesele de mobila lasa urme.
GSC
Nu are micropori si nu absoarbe lichide. Poate fii curatat cu perii de duritate medie. Nu apar urme de la mobila. Dupa multi ani poate fii refacut cu trafaletul (pentru refacerea suprafetei) si va arata ca nou.

2GRESIA

Parul, scamele, urmele de pasi sint vizibile imediat. Stergerea permanenta , zilnica este o necesitate. Chitul din rosturi are micropori si isi schimba culoarea. Rosturile pot mucegaii si pot arata foarte repede murdar si sint greu de curatat. Rosturile cu silicon sint greu de intretinut si trebuie inlocuite regulat.
GSC
Mentine mizeria invizibila si o depoziteaza pina la urmatoarea spalare. Fara chit, fara rosturi de imbinare, fara silicon.

3.PARCHET LAMINAT
Pietricele de pe suprafata lasa zgirieturi. Apa sau stergerea cu mopul duce la macerarea imbinarilor. Praful si scamele se aduna in colturi datorita imbinarilor. Fonoizolare proasta la zgomotele de impact(tocurile pantofilor).
GSC
Colecteaza nisipul si pietricele in spatii pina la urmatoarea aspirare. Nu are rosturi si imbinari.Particolele de aer din GSC asigura o fonoizolatie foarte buna la zgomotele de impact.

B.Curatarea pardoseli GSC aplicata la exterior .

Datorita compozitiei sale,mix de piatra naturala granulata  si rasina transparenta ,sistemul de pardoseli GSC are proprietati de autocuratare ,spalandu-se natural dupa fiecare ploaie.
Este recomandata intretinerea periodica o data pe an,de preferat primavara. Intretinerea periodica se va realiza conform celor prezentate mai sus.

GRAN STONE CARPET

Denumire produs:GRAN STONE CARPET
Aspect: piatra naturala
Grosime de strat: intre 8 si 16mm
Culoare: conform colectie de culori
Realizarea acestui sistem se va face in acord cu instructiunile producatorului.

Cerinte asupra substratului
Betonul sau sapa de beton trebuie sa aiba rezistenta la compresiune de minim 25 N/mmp, fara lapte de ciment, praf sau alta contaminare.Substratul trebuie sa fie uscat pana la 75% RH in conformitate cu BS8204 .

Produse incluse in sistem
Amorsa : Primer Stone GSC @ 0.35 kg/m2
Se imprastie promotor aderenta 0.7-1.2mm @ 1.5 kg/mp
Strat de baza: granule piatra naturala(densitate 2 kg/l) 16 kg/m2 @
8 mm si Guard Stone GSC

Realizarea sistemului
Aplicarea sistemului trebuie realizata de un aplicator autorizat.Instructiuni detaliate de aplicare sunt disponibile la cerere.

Informatii referitoare la mediul inconjurator
Sistemul final este evaluat ca nepericulos pentru sanatate si mediu.Timpul de viata lung si usurinta curatirii reduce necesarul de reparatii si intretinere.

Nota importanta
Produsele GSC sunt garantate impotriva defectelor de material si aplicare.

Date Tehnice
Rezultatele de mai jos sunt obtinute in laborator la 20C si 50%RH.
Rezistenta la foc Clasa G. Certificat Nr 1721/75 SITAC
Rezistenta la alunecare Metoda descrisa in BS 7976-2 Uscat >40 potential de alunecare scazut (in conformitate cu HSE si UKSRG)
Proprietatile antiderapante ale pardoselilor pot fi modificate semnificativ dupa perioade relativ scurte de utilizare ca urmare a
intretinerii defectuoase sau contaminarii cu diferite substante lichide sau uscate. Sistemele texturate sunt recomandate pentru suprafetele umede.
Va rugam contactati Serviciul Tehnic pentru mai multe detalii.
Resistenta la abraziune BS 8204-2 Clasa AR2 – Industrial mediu si comercial.
Rezistenta la impact ISO6272 greutate de 1 kg > 1.8m ,greutate de 2 kg > 1.5m
Rezistenta la temperatura in mod continuu pana la 50°C
Rezistenta chimica Buna rezistenta la ceai, cafea, cola, suc de fructe, sapunuri si inalbitor.
Rezistenta la compresiune > 50 N/mm2 (BS 6319)
Rezistenta la intindere 10 N/mm2 (BS 6319)
Aderenta Mai mare decat fortele de coeziune ale unui beton de 25 N/mm2 >1.5 MPa.
Toxicitate Fara pata pentru produsele alimentare sensibile. In conformitate cu BS8204-6/ FeRFA tip 6

Timpi de uscare
la10,20 si 30gr.C
Trafic usor 24 ore 12ore 4ore
Trafic greu 72 ore 48 ore 48 ore
Intarire chimica completa 12 zile 7 zile 7 zile

Curatare si intretinere
Suprafata este usor de curatat prin aspirare normala pentru indepartarea murdariei de la suprafata. Ocazional spalarea cu jet cu presiune mica .

TOP