Top 7 avantaje grand stone carpet

avantaje grand stone carpet

1.DURABILITATE-datorita mixului dintre rasina special conceputa si granulele de piatra naturala covorul de piatra prezinta o rezistenta foarte mare in timp  la UV , rezistenta chimica si la cicluri inghet-dezghet(pentru exterior).
2.SUPRAFATA MONOLITICA- datorita tehnologiei de aplicare se obtine o suprafata continua,fara rosturi de imbinare.
3.FARA PIERDERI DE MATERIAL- covorul de piatra se aplica prin mixarea pietrei naturale cu rasina in cantitatile strict necesare suprafetei de acoperit,nu exista costuri legate de pierderile de material.
4.FONOABSORBANT- datorita interstitiilor din structura covorului de piatra acesta creeaza un strat fonoabsorbant care in cazul pardoselilor reduce zgomotul pasilor.
5.IDEAL PENTRU INCALZIREA IN PARDOSEALA -covorul de piatra permite difuzia uniforma a caldurii cu un randament termic foarte mare,datorita interstitiilor dintre granulele de piatra naturala.
6.ANTIALERGIC  -datorita compozitiei si structurii chimice covorul de piatra nu permite dezvoltarea agentilor alergogeni
7.USOR DE CURATAT SI INTRETINUT -covorul de piatra se curata si se intretine foarte usor cu aspiratoarele cu facilitate de spalare,pentru aplicatii exterioare are proprietati de autocuratare.