Intrebari frecvente

intrebari_frecvente

Cum se simte pardoseala GRAN STONE CARPET la mers ?

Suprafata plana texturata a GSC se simte extrem de placut la mers. Textura asigura o suprafata complet antiderapanta indiferent daca suprafata este uscata sau uda.Structura deschisa a pardoselei  creeaza o senzatie calda si moale similara cu cea a unui covor.

Pe ce suport se poate aplica pardoseala GRAN STONE CARPET ?

Sistemul GSC poate fii turnat direct peste beton, metal, lemn sau peste gresie. Este solutia ideala pentru acoperirea pardoselilor sau a gresiei sparte sau crapate.

Se poate aplica GRAN STONE CARPET si pe suprafate verticale ?

Da ,datorita thixotropiei materialului,acesta se poate aplica si pe suprafete verticale.

Cum se curata o pardoseala GRAN STONE CARPET ?

Pur si simplu curatati pardoseala GSC ca pe orice covor, cu un aspirator obisnuit. Scurgerile accidentale pot fii sterse cu un burete sau un mop si spalate cu o perie muiata in apa sau in detergent de uz casnic  pentru pardoseli.
Se recomanda ca pardoseala sa fie curatata temeinic la fiecare 12 luni folosind un aspirator cu spalare. Spalarea cu aburi nu trebuie folosita.

Cum interactioneaza GRAN STONE CARPET cu animalele de casa ?

GSC este extrem de bine acceptata de animalele de casa – nu numai ca se pot elimina petele umede de pe pardoseala foarte usor,dar este si rezistenta la zgirieturi.Acest tip de pardoseala este ideala pentru animalele de casa

Poate fii folosit GRAN STONE CARPET cu incalzirea in pardoseala ?

GSC este ideal pentru incalzirea in pardoseala. Pardoseala va retine caldura o perioada mai indelungata dupa ce caldura a fost oprita.

Pentru aplicarile exterioare GRAN STONE CARPET nu crapa sau se desprinde de suport ?

Nu ,datorita proprietatilor rasinilor din componenta sistemului,sistemul de pardoseli GSC nu prezinta posibilitati de fisurare sau exfoliere.Palierul de temperatura pentru care a fost conceput sistemul este de la -40gr C la +80gr C

Pentru aplicarile interioare,in cazul inundatiilor accidentale GRAN STONE CARPET nu se umfla ?

Nu,indiferent de cantitatea de apa GSC nu va suferi deteriorari de nici un fel.

Cit timp dureaza instalarea ?

Poate dura citeva ore pentru a termina o bucatarie obisnuita. Dupa aceea nu se poate calca pe pardoseala cca. 12-24 ore in functie de temperatura.

Se pot face desene ?

Exista o paleta relativ mare de culori de piatra naturala .Putem incorpora margini, desene, logo-uri, inscriptii. Putem deasemenea incorpora „glitters”pentru a da pardoselii o stralucire aparte.

Care este grosimea unui sistem GRAN STONE CARPET ?

Grosimea sistemului GRAN STONE CARPET depinde de granulatia pietrei . La o granulatie de 2-3 mm grosimea va fii de cca. 8 mm, la 3-4 mm va fii de cca. 11 mm.

Pe timpul aplicarii exista pierderi de material?

Nu, nu exista nici un fel de pierderi, GRAN STONE CARPET se mixeaza la fata locului in functie de suprafata de aplicat.Nu exista costuri suplimentare.